Că tot apare albumul lui Justin Timberlake mâine, mă tot uitam prin comentariile de pe Youtube, în care lumea spunea că “da, adevăratul Justin s-a întors, Bieber is shit” și alte mesaje asemănătoare. Am stat și m-am uitat un pic la Bieber și am constatat următoarele: știe să cânte la vreo 3 instrumente, are voce și are un capital de imagine colosal. Cu toate astea generația mea nu-l înghite neam. Momentan Justin Bieber pozează în adolescentul care se distrează, cântă serenade contemporane gagicilor și trăiește viața la maxim.

gty_justin_bieber_jt_130302_wblog

 

Generația mea așteaptă albumul lui Timberlake precum polițiștii la radar, chiar și eu sunt foarte mulțumit de cele câteva piese pe care le-am ascultat deja. “Suit and Tie” mi se pare o melodie foarte reușită, are un ritm extraordinar, iar vocea lui Timberlake plus cele de backing umplu frumos boxele.

Dar să revenim la Bieber, acest axis mundi al haterilor de pretutindeni. La un moment dat lumea va descoperi pe altcineva pe care să ia la mișto, dar până atunci trebuie să se întâmple un lucru. Primul pas a fost făcut: Bieber a lansat un album acustic care sună bine. Așadar care este pasul final?

E simplu: ziua în care lumea îl va accepta pe Justin Bieber e aceea în care puștiul va purta costum. Și nu doar o dată. E o chestie de subtilitate aici.

foto via


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

12 Comments

Sandra · March 18, 2013 at 11:02

Subscriu la tot ce ai spus mai sus. Nici eu nu-l suportam pe Bieber acum vreo 2-3 ani, insa motivul nu l-am putut explica niciodata. Da, Bieber suna foarte bine si nu abordeaza acelasi stil cu Timberlake, deci, the real Justin is actually Timberlake, Bieber si alti Justini de prin muzici.
Haters gonna hate si in ceea ce priveste idolii adolescentelor, i-ai uitat pe ”prietenii nostri” de la One Direction :).

  dan · March 18, 2013 at 11:05

  Boyband-urile vor ramane boyband-uri no matter what. Insusi numele te stigmatizeaza pe viata si nu-ti da prea multe sanse sa ai o cariera lunga. Doua exemple mari si late: Robbie a plecat din Take That: ditai cariera; Justin a plecat din N’Sync: ditai cariera!

Andra · March 18, 2013 at 18:25

Mie mi se pare extrem de slaba piesa Suit & Tie si sper ca albumul sa fie la nivelul ultimului sau material. Nu de alta, dar e pacat sa nu scoata ceva bun dupa atatia ani.

  dan · March 18, 2013 at 18:29

  Pana la urma e vorba de gusturi 🙂 Pe Urban.ro poti asculta tot albumul Suit and Tie.

Alin · March 21, 2013 at 20:38

El a aparut ca idolul pizdelor virgine de 12 ani, care voia sa nu mai fie virgine. Fete din alea dornice de bunga-bunga, cu creier extrem de mic si de retardat ! Dela asocierea asta i se trage “renumele” !

  dan · March 21, 2013 at 22:30

  Mai usurel cu nervii si atentie la gramatica.

   Alin · March 21, 2013 at 22:37

   Cred ca profa mea de romana te-ar scuipa intre ochi ca ma iei la rost in privinta gramaticii. Fiindca nu am avut note mai mici de doua cifre la acest departamant. Asa ca, keep calm man… Am mancat o litera, si un spatiu, atat, din scriere. Big deal ! Ma, te-ai tampit ? Unde vezi tu nervi aici ?

    dan · March 21, 2013 at 22:40

    Exprima-te civilizat, iti inteleg mesajul fara sa recurgi la obscenitati. Mai trec si minori pe aici.

Sandra · March 25, 2013 at 11:51

Roar! 😀

  Alin · March 25, 2013 at 12:31

  Aoleu, au scapat pe aici leii lui Camataru ?!

Prietenul dupa muzica se cunoaste - Sandra Clipea's Blog · March 25, 2013 at 11:44

[…] nici acum, de unde atata ura pentru acest Justin Bieber si nici nu-mi pot da seama cand va veni ziua in care lumea il va accepta pe pustiul asta care, by the way, chiar stie […]

Mailbox pentru iOS e bun, dar nu prea - Dan Pandrea · March 29, 2013 at 14:46

[…] Dacă ar fi să compar Mailbox-ul cu ceva mai uman, acesta ar fi Justin Bieber: tânăr, cu priză la public, dar mai are de lucrat pentru a fi acceptat de toată lumea. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.