X Factor și Orange University of Cool

Ieri a fost una dintre serile în care pleci de acasă cu așteptări bine definite, iar la sfârșitul ei descoperi că ai primit mai mult decât te-ai fi gândit. Mă refer la întâlnirea cu finaliștii X Factor la Orange Concept Store, pentru a lua parte la una dintre sesiunile Orange University of Cool. Care University of Cool tratează subiecte din film, muzică, publicitate și multe alte domenii (vedeți programul aici). Binențeles că eu am fost plăcut surprins să văd că aseară s-a vorbit despre istoria muzicii, în special despre anii ’60. Cel care a fost profesor aproape o oră se numește Tom Wilson și aseară a reușit să facă din prezentarea sa un moment interactiv. Săptămâna viitoare se vorbește despre Punk, iar mai încolo voi apuca să aud și despre muzica dance. Dacă vreți să aflați mai multe despre proiect intrați aici.

Și acum despre întâlnirea cu Andrei (Leonte, desigur). E sănătos, mănâncă tot din farfurie, ține ușa fetelor și dă “bună dimineața” în fiecare zi. Ca de obicei are emoții pentru următoarea ediție și speră să lase o impresie cât mai bună, mai ales că pregătește ceva special (mai multe nu mi-a spus, e de înțeles). Nu i-am spus despre cântarea de acum două seri, întrucât colegele de facultate îi vor face o surpriză în weekend. Așa că stați cu ochii pe Antena 1, sâmbătă de la ora 20:20 și cu degetele pe tastele telefoanelor (sau pe touchscreen dacă sunteți Androiști sau Aifoniști).

PS: pentru cei care îl cunosc și care se vor întâlni sâmbătă cu el – răspundeți foarte repede la întrebarea “ce mai faci?”. timpul e foarte limitat.

PS2: nu voi putea ajunge sâmbătă, dar duminică stau în front și îl susțin.


Comments

2 responses to “X Factor și Orange University of Cool”

  1. […] vizita Orange Concept Store m-am lăsat convins de Elena să dau o fugă până la Internetics, mai ales că se lansa și un […]

  2. […] aceea finalist X Factor. Toți concurenții au făcut o vizită la Orange Concept Store (mai multe aici despre episod) pentru a învăța puțină istorie a muzicii din anii ’60. Într-o pauză am […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.