Nu știu câte review-uri de smartwatch-uri am văzut la un an distanță de la apariție. Sau la un an de folosire zilnică. Din câte îmi dau seama, marea problemă e cea a lipsei tot mai mici de interes față de funcțiile ceasului. Tocmai de aceea mi-a plăcut din start ce oferă Withings: conceptul de under promise & over deliver.

Withings Activite Steel la puțin timp după achiziție. Review-ul ceasului

Și exact asta a făcut Withings cu Activite Steel. Timp de un an, ceasul a primit câteva update-uri prin intermediul aplicației. Cea din urmă a fost actualizată de mai multe ori, adăugând funcționalități suplimentare și o stabilitate sporită conexiunii Bluetooth.

Din punct de vedere al rezistenței produsului, cureaua neagră a cedat în urmă cu câteva zile. Din fericire, am prins o ofertă bună la eMag prin iunie și am luat 3 curele din silicon Withings. Arată bine toate 3.

În rest, ceasul a avut parte de o schimbare a bateriei la 8 luni de utilizare, respectând estimarea oferită de Withings. Înlocuirea bateriei costă 20 de lei și o puteți face la cel mai apropiat ceasornicar.

Zgârieturile sunt minime atât pe sticlă, cât și pe oțelul din care este fabricat ceasul. Overall, ceasul se ține bine după un an de folosire normală, combinată cu ceva alergări și mers la sală.

Dacă vă tentează, prețul a scăzut cu vreo €40 de când l-am cumpărat. În plus, e disponibil în mai multe culori.