Categories
Muzica

Will.I.Am fură muzică de la Anjunarecords?

Știrea a venit pe filiera Royal Dot (nu știu cum de am ratat tweet-urile lui Arty). Aparent Will.I.Am a furat o melodie cu totul și a pus vocea lui Chris Brown peste ea, dându-i un alt titlu. Ascultați primul minut, până nu dispare de pe Youtube:

Acum ascultați originalul:

Până acum cred că v-ați prins că melodia e luată cu totul, însă ceva îmi dă cu rest. Structura melodiei lui Will.I.Am nu există, iar mixul e praf. Îmi pare a fi o încercare de mashup și nimic mai mult, însă faptul că treaba asta apare pe un canal oficial are urmări grave. Jono Grant (unul dintre pilonii Anjuna Records, casa de discuri ce deține drepturile asupra piesei) și Arty (unul dintre producătorii piesei) sunt pe telefoane cu avocații. Rămâne de văzut ce se întâmplă pe viitor. Vă țin la curent.

UPDATE: Hai că a ieșit și Will.I.Am cu o declarație, la o săptămână după ce a fost rupt în gură de toată comunitatea trance. Din punctul meu de vedere declarațiile sale sunt niște porcării monumentale. Oricum cele două case de discuri vor ajunge la un acord, că piesa a fost deja lansată…

Arty is a dope producer so I wrote this song to ‘Rebound’ this last year. I got in touch with Arty and showed it to him, did a different version to it because I asked him [to] make it newer, because I don’t just want to take your song and rap over it. But in a year’s time, time’s gone by [and] we preferred writing over and using the [original] ‘Rebound.’ Something happened and the clearance … hopefully we resolved the issue.

3 replies on “Will.I.Am fură muzică de la Anjunarecords?”

1. Timbaland a făcut asta de mai multe ori și de fiecare dată avocații lui au rezolvat-o. Poate se va întâmpla la fel.
2. Ești sigur că Will.I.Am nu a lucrat chiar cu producătorii Anjuna? Tipul este la curent cu tot ce mișcă în muzica electronică europeană.
3. Sau poate este un scandal de PR numai bun pentru lansarea noului album de pe 23 aprilie.

Vom afla în curând.

Cei pe care i-am mentionat in articol, Jono Grant si Arty, spun ca n-a existat vreun dialog intre cele doua case de discuri. Nu stiu cat de mult ajuta scandalul asta avand in vedere ca e vorba de fanii trance, ai mai cretini din toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.