What’s up with all the dubstep?

tiesto_dubstepSlowly but surely se pare ca dubstep-ul câștigă din ce în ce mai multă imagine. Oamenii de pe YouTube îmbrățișează genul, la fel și producătorii de muzică trance. O luăm pe rând:

MysteryGuitarMan, tip foarte popular pe Youtube datorită acestui clip, a afișat pe canalul său următorul video:

Apoi am văzut că Above & Beyond au acceptat câteva piese dubstep pe ultimul lor single, Sun and Moon, și produsul final sună bine chiar și pentru mine, având în vedere că nu mă dau în vânt după genul respectiv.

Ultima știre legată de dubstep îl are în prim plan pe Tiesto. Cu toții știm că dj-ul a lăsat-o mai moale cu trance-ul și a adoptat electro house-ul (ascultați albumul Kaleidoscope). Se pare că Tiesto a depășit această etapă, dar nu se întoarce la trance. Având o companie restrânsă, Tiesto a abordat genul dubstep în clubul Tranquera, Sao Paulo, Brazilia, și a stârnit controverse în tabăra vechilor fani care i-au cerut un Adagio for strings. Tiesto a răspuns politicos:

Fuck off losers and get a life!

Adevărul e că și mie îmi este dor de trance-ul lui Tiesto, dar nu te duci ca un țăran de discotecă să-i schimbi setul dj-ului… sau poate ca e ceva special de 1 aprilie. Oricum am mai vorbit despre subiectul ăsta. Detalii găsiți pe DJ Mag.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.