Dincolo de ridicolul titlului găsesc două scenarii posibile legate incidentul de la Festivalul Callatis. Pe scurt: What’s Up a început să zică nasoale despre președinte în timpul melodiei, moment în care i s-a tăiat macaroana (și microfonul). De pe acum vă zic că nu am cea mai bună părere despre What’s Up, așa că puteți considera articolul subiectiv.

Primul scenariu ține de un PR stunt. What’s Up zice nasoale, i se taie microfonul, ajunge pe net, devine viral și uite așa îi creștem nota unui băiat care nu e în stare să facă un duet cu Andra la niște gale. Eu văd aici o singură problemă: What’s Up este cenzurat la Festivalul Callatis. Fanii lui What’s Up habar n-au ce-i ăla Callatis și probabil îl asociază cu vreun club deschis recent. Presupunem că incidentul s-ar fi întâmplat la Romanian Music Awards, eveniment la care toată puștimea se uită și dintr-o dată vedem o altă rată de viralizare.

Al doilea scenariu ține de haiducia spontană a lui What’s Up și reacția de moment a Lianei Stanciu de a-i lua microfonul din mână. Festivalul Callatis e organizat cu sprijinul municipalității, adică de politic, iar What’s Up începe să înjure ce? Fix politicul, adică ăla care i-a băgat bani în buzunar ca să dea din gură. Știu că nu e corect, dar nici spațiul în care trăim acum nu e just.

Cât despre impresionarea publicului, problema ține de încadrarea socială și financiară. Ei n-au nevoie de un băiețaș îmbrăcat mișto, care să le spună despre cât de nașpa e sistemul. Ei deja au un băiat pe care îl văd în fiecare săptămână la TV, care face sport, “e tuns ca la Igiena” și bagă nasoale despre Băsescu. Îl cheamă Mircea Badea.