Volkswagen T-Cross

Noul VW T-Cross

scris de

in

Mi se pare că nemții s-au gândit să lanseze un mic SUV care să nu fie portocaliu în pozele de presă. Numai că nuanța asta pică foarte aiurea pe Volkswagen T-Cross, cel puțin din punctul meu de vedere.

Anyway, prețul comunicat în seara asta este de €17.975. Cum diferența dintre Golful vândut la nemți și cel vândut la noi e de vreo 16% în favoarea noastră, iar T-Roc-ul costă cu 18% mai puțin la noi, aș zice că T-Cross va porni pe la noi de la sub €15.000. Probabil mult mai puțin de €15.000, din moment ce T-Roc pornește de pe la €16.800.

Motoare mici pe benzină (în afară de 1.5 TSI care va fi probabil și cel mai scump din gamă) și un diesel cât să se vorbească de funie în casa saxonului. Pentru cei care vor să transporte porcul tranșat de Crăciun, portbagajul este de 385 de litri.

Volkswagen T-Cross va concura la noi cu Renault Captur, Opel Crossland X, Peugeot 2008, Hyundai Kona, Kia Stonic, Seat Arona și restul SUV-urilor micuțe.

via


Comments

One response to “Noul VW T-Cross”

  1. […] pentru noul Volkswagen T-Cross. Nu pornește chiar de la cei sub €15.000 pe care îi estimam acum ceva timp. Ce-i drept, nici T-Roc nu mai pornește de la €16.800. În […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.