Vodafone Experience Store sau cat de mult a evoluat partea de retail

Am început să prind drag de telefoanele mobile când am văzut pentru prima dată un Ericsson T20e. Pe atunci magazinele erau formate din niște rafturi simple, iar telefoanele erau identificate pe baza unor foi trase la imprimante și lipite pe vitrină. Două birouri cu niște domnișoare și domni care îți făceau o ofertă pe baza a 3 opțiuni și cam la asta se rezuma telefonia mobilă de acum vreo 10 ani și ceva.

Evident lucrurile s-au schimbat, cel mai recent exemplu fiind Vodafone Experience Store, un magazin ce ocupă 500 metri pătrați în mall-ul din Cotroceni. Vodafone spune despre acesta că este “locul unde tehnologia devine artă”, ceea ce e adevărat până la un punct. Dacă luăm în considerare că băieții de la Senzor “au cântat” la gadget-uri (de fapt au încărcat niște aplicații ce servesc drept samplere) un fel de “Eu vara nu dorm” și Daft Punk, atunci gagdet-urile pot genera ceva artistic (am mai vorbit despre asta).

Arta se oprește aici, pentru că Vodafone Experience Store este până la urmă un magazin. Da, poate că staff-ul de acolo e mai deschis către client. Da, design-ul interior este foarte tare (de fapt e cel mai tare interior de magazin pe care l-am văzut până acum). Da, oferta este foarte bogată si foarte bine structurată într-un magazin. Nu, totuși nu e artă.

În schimb magazinul oferă posibilitatea de a încheia un abonament în valoare de €23 și de a beneficia de €100 reducere pentru un smartphone de top și oferă niște cadouri foarte drăguțe. Asta până pe 29, așa că ar fi bine să vă grăbiți. Dacă nu aveți bani e bine măcar să treceți pe acolo să participați la concursurile făcute de ei.

Vă recomand să vedeți pozele pe care le-am făcut de la fața locului, în timpul lansării.


Comments

One response to “Vodafone Experience Store sau cat de mult a evoluat partea de retail”

  1. […] trecută am fost la deschiderea celui mai nou magazin Vodafone și impresiile au fost bune. Însă noi suntem un popor învățat să impresionăm prin […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.