maria_hojda

Vineri seara am fost în studiourile din Buftea pentru confirmarea faptului că în familia Hojda mustește talentul. Pentru cei la fel de neștiutori ca mine: două surori Hojda s-au aflat în semifinalele Vocea României, una dintre ele, Maria, calificându-se în finală. Spun “două surori” pentru că mai există o a treia, Flavia, cu care m-am intersectat la celălalt show de muzică.

Nu stau să vorbesc despre fiecare concurent în parte, despre unde au greșit. Spun doar că finaliștii au ajuns meritat în finală, cu toate că unii dintre ei au avut melodii nepotrivite în ediția anterioară. Revenind totuși la surorile Hojda, dar mai ales la alegerea grea dintre Tiberiu Albu și Ligia Hojda și dezamăgirea unora că ultima nu a mers mai departe, deși interpretase bine “I dreamed a dream”, îmi pare că mulți au uitat de melodia în trei.

Tiberiu și Tudor Chirilă au avut o sinergie foarte bună, în timp ce Ligia mi-a părut mereu a treia roată a bicicletei. Cei doi erau dezinvolți, Ligia cânta mereu doar pe partea pe care știa că trebuie să intre și cred că publicul a văzut asta. Mai mult, dacă auzul nu m-a înșelat vineri, Ligia a intrat târziu pe versuri în vreo două ocazii, ceea ce într-o semifinală te costă Nu mă înțelegeți greșit, a cântat foarte bine “I dreamed a dream”, a livrat un moment emoționant foarte bun, însă nu a fost de ajuns pentru a-l întrece pe Tiberiu.

Și cu toate astea nu-l văd pe Tiberiu câștigând finala. Da, e favoritul newsfeed-ului, însă votul meu merge la Maria. A cântat bine singură (Barbara Streisand), a dat bine lângă Loredana și, drept urmare, am mari așteptări din partea ei.

PS: Despre Alexandra Stan într-un alt articol.

Categories: Muzica

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.