Categories
Tech

Viv este ceea ce Siri trebuia să devină acum 3 ani

În ultimele zile am tot auzit de Viv și cât de revoluționar va fi ca personal assistant pe platformele mobile. Cum în momentul de față atât Siri, cât și soluțiile oferite de Google și Microsoft sunt doar mici chestii faine de avut când vrei să pierzi timpul, nu am lăsat entuziasmul să pună stăpânire pe mine. Până când am văzut clipul de mai jos și mi-am dat seama că Viv este ceea ce Siri trebuia să devină acum 3 ani.

Am menționat și într-un articol mai vechi că pasul logic pentru Siri ar trebui să fie deschiderea față de developeri. E drăguț că pot întreba câte grade sunt la Brașov sau în Vamă, dar după ce faci asta de vreo 3-4 ori, realizezi cât de limitată e platforma. Viv rezolvă treaba asta și marșează pe o deschidere față de aplicațiile pe care le folosim cel mai des.

Având în vedere că oamenii care au creat Viv sunt foști ingineri Apple, cred că suntem pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește frustrarea născută din limitările Siri. Comedia naibii ar fi ca, într-un exemplu al istoriei care se repetă, Viv să fie cumpărat de Apple, la fel cum au cumpărat și Next, după ce Jobs a fost dat afară pentru că Macintosh era varză la capitolul “features”.

Din păcate, nu există informații legate de disponibilitatea asistentului Viv.

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.