Categories
Cotidiene Tech

30 de tablete UTOK s-au oprit în mâinile copiilor de la Oncologie Pediatrică Fundeni

În liceu am luat pentru prima dată contact cu ceea ce înseamnă voluntariatul pentru clase sociale și de vârstă defavorizate. Este un duș rece al realității pe care îl recomand oricui, mai ales că viața noastră se învârte doar în jurul orelor de lucru, a câtorva ieșiri în oraș și a concediilor rare.

Sâmbătă am văzut din nou cum e să îți dorești esențialul: o viață normală. Din fericire, în această dimineață am văzut la știri că, spre deosebire de acum 15 ani, cazurile fericite ale copiilor internați la Oncologie sunt din ce în ce mai multe. De aceea, la inițiativa lui Cristi Manafu, copiii de la Oncologie Pediatrică Fundeni au de weekend-ul trecut un motiv de bucurie în plus: au primit în dar 30 de tablete UTOK.

Cadouri de Craciun 2

Cu câțiva dintre ei am interacționat, le-am deschis tabletele și le-am văzut bucuria din ochii lor, alături de cea a părinților care erau de față. Pe lângă tableta în sine, fiecare copil are acum acces la aplicații prin care pot învăța zilnic lucruri noi. Mi s-a confirmat încă o dată că cei mici asimilează extraordinar de repede lucrurile noi și că tabletele îi vor însoți zilnic în drumul lor către noi informații.

Pe lângă Cristi Manafu, țin să le mulțumesc și lui Costin Cocioabă și Alexandru Negrea pentru că s-au ocupat de obositoarea sarcină a configurării fiecărei tablete în parte și pentru că le-au adus până sub bradul secției de Oncologie Pediatrică, dar și Alinei Iatan, fiziokinetoterapeutul care an de an depune eforturi de a face cadouri celor mici. Nu în ultimul rând, le mulțumesc bloggerilor care au dat curs invitației lui Cristi Manafu. Ați făcut 30 de copii foarte fericiți!

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

3 replies on “30 de tablete UTOK s-au oprit în mâinile copiilor de la Oncologie Pediatrică Fundeni”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.