Untold Festival anunță noi nume

E ușor să te lași sedus de cei 5 mari DJ care sunt capete de afiș pentru Untold Festival. Armin, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix și Hardwell ocupă primele 5 poziții din Top 100 DJMag, nu că asta ar conta prea mult, însă o bună parte din public apreciază chestia asta. Astăzi, organizatorii Untold Festival au anunțat noi nume care vor fi în Cluj între 4 și 7 august.

Fedde revine

Olandezul a venit la prima ediție Untold și a avut un set extrem de bun. De atunci, a continuat să mixeze prin lumea întreagă, a lansat 7 single-uri (printre care și un remix Faithless) și albumul Something Real. În august, Fedde le Grand va reveni pe scena Untold și, la fel ca anul trecut, voi fi în primele rânduri să mă bucur de muzica lui și să-l fotografiez.

Fedde le Grand

Willem & Wardt

Olandezii cunoscuți ca W&W au crescut foarte mult de când i-am văzut într-o noapte răcoroasă la Arenele Romane, în 2012. Stilul muzicii lor a evoluat – dintr-un electronic mai dark, în stiluri comerciale. Drept urmare, nu știu să fie vreun festival de muzică electronică fără prezența lor la platane. În august, îi vedem la Cluj.

John Digweed

La fel ca Fedde le Grand, John Digweed revine la a doua ediție Untold. Dacă nu sunteți la curent cu ceea ce înseamnă John Digweed pentru muzica electronică, aveți multe de recuperat: britanicul și-a început cariera în 1989, același an în care s-a născut Taylor Swift. Cel mai probabil va mixa tot în Polivalentă și sper ca în august să-l prind.

Faithless

Faithless nu au fost anunțați astăzi, ci cu ceva timp în urmă, însă entuziasmul nu a dispărut, iar motivele de a-i vedea la Untold sunt foarte puternice. Primul dintre ele este că, în tinerețe, am avut plăcerea de a schimba câteva vorbe cu Sister Bliss și posibilitate reîntregirii grupului. La momentul respectiv, Maxi Jazz se afla în Jamaica, iar Sister Bliss jongla cu gig-urile și viața de familie. Prezența celor doi la Untold Festival este unul dintre cele mai bune lucruri care se putea întâmpla evenimentului.

Ce mai lipsește

Cad în păcatul puștimii care comentează neîncetat pe pagina Untold Festival legat de cine ar mai trebui să vină. Dacă tot am văzut că organizatorii respectă scena britanică a muzicii electronice, poate ar trebui să-și îndrepte atenția către Mark Knight. Un etalon al muzicii house, Mark lansează melodii foarte bune, găzduiește emisiunea omonimă propriei case de discuri Toolroom și susține noile talente.

Așa că, Untold, vedeți că Mark n-are nimic plănuit în weekend-ul 4-7 august.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.