Când ești o companie producătoare de smartphone-uri și pe cel mai recent trimestru ai luat 92% din profiturile întregii industrii, nu te încurci cu nimicuri de tipul cablurilor USB. Minimaluminiumalism și marketing, un preț de €19 și încă un trimestru cu încasări record.

Acest gen de abordare duce însă la apariția unor companii care știu de ce are nevoie clientul. Cablul de mai sus e de la Anker, e puțin mai scurt decât cablul original, costă 8 lire și e făcut dintr-un nylon împletit. Și pentru cei ce țin la estetică, vine și în variante de argintiu și auriu. De pe Amazon, cu alte 5 lire taxe de transport.

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

4 Comments

razvan · August 9, 2015 at 20:02

am și eu un cablu Anker de vreo 2 ani și încă se ține bine. bune produse 😀

Ionut · August 12, 2015 at 14:56

Ai perfecta dreptate. Stiu ca acum vreo doi ani era o manie cu cablurile produse de Monster, in special cele HDMI, care ‘ofereau’ o calitate mai buna a semnalului la preturi de 50-100 USD per cablu.

S-a dovedit prin teste ceea ce stiam deja, ca e o prostie sa cumperi cabluri ‘premium’. Bineinteles ca nu trebuie sa cumperi primele chinezarii care iti sar in cale, dar sunt suficiente niste cabluri decente, bine construite, mai ales in cazul in care prin acestea trimiti semnal digital, nu analog. Semnalul digital ori merge ori nu merge, caz in care vezi patratele pe ecran sau auzi zgomote robotice in cazul semnalului audio…

PS. Arata bine de tot Ankerul asta…

    Dan Pandrea · August 12, 2015 at 14:57

    Arata si functioneaza bine de tot 🙂

Ce pierzi cumpărând noul Macbook Pro | Dan Pandrea · October 31, 2016 at 08:29

[…] USB-C – Lightning (cablu iPhone, momentan folosesc un Anker) […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.