Un alt Armin van Buuren

Published by Dan Pandrea on

Înainte de Euro 2012 auzeam piesa “We are here to make some noise” a lui Armin van Buuren și primul gând a fost că, încet și sigur, încă un mare DJ schimbă macazul de la trance la progressive. Într-unul dintre podcasturile sale, olandezul și-a liniștit fanii spunând că este doar un experiment și o melodie dedicată evenimentului fotbalistic (logic și naționalei portocalii). Duminică dimineața, la ora 2 fix, Armin intra pe scena The Mission Dance Weekend exact cu piesa menționată mai sus și a ținut setul în stilul progressive vreo 45 minute. E pentru prima dată când l-am văzut așa de setat* pe progressive house și asta poate fi un semn legat de albumul pe care îl va scoate pe viitor.

De la an la an vizualurile se îmbunătățesc și aduc un plus spectacolului. Mi-a plăcut foarte mult și ce a rulat în spatele lui Sunnery James & Ryan Marciano, dar și imaginile care au însoțit muzica lui Armin. Pentru fanii genului sunt sigur că seara a fost reușită, a avut de toate și probabil că a șters cu buretele evenimentul precedent al The Mission, unde (din câte am citit) impresiile nu au fost pozitive.

E foarte greu să nu faci un eveniment reușit la mare. Ai de toate: plaja, sunetul în aer liber, multe baruri și foarte multă lume. Dacă mai pui la socoteală un steag al României, două Andre și un Pandutzu, atunci lucrurile pot ieși așa:

Tot setul lui Armin a durat patru ore și mi-aș fi dorit să rămân până la capăt, însă acasă mă așteptau audițiile X Factor. Am lăsat în urmă Hanul Piraților și cortul Finlandia (cărora le mulțumesc pe această cale pentru atmosferă și hostesele drăguțe pe care le au la fiecare eveniment) și am purces pe minunata și incompleta A2 (dar despre asta într-un articol viitor).

*Nu pot să mă gândesc la Armin și la progressive house, pentru că, pentru mine, seturile sale au stilul ăsta.


1 Comment

Citroen DS3 pe autostrada : Music Oriented Blog · August 9, 2012 at 12:56

[…] seara lui Armin van Buuren, Pandutzu a avut bunăvoința de a mă pune în dreapta lui în drumul spre București. Ultimii 75 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.