Categories
Muzica

Se inaugureaza Turbohalle (concurs)

So, muzica electronică! O auziți peste tot, a urcat repede în mainstream și sună pe toate radio-urile și în toate cluburile. Valul următor unde poate fi urmărit? Multe locuri nu sunt, însă în viitorul apropiat se va deschide Turbohalle, fratele mai mare al lui Kulturhaus. Clubul din centrul Capitalei e mic, înghesuit, însă Turbohalle se laudă cu o capacitate de aproximativ 5000 oameni, numai bun pentru cele mai mari party-uri.

Așa că inaugurarea va fi sinonimă cu una dintre cele mai mari petreceri ale primăverii: muzică electro & dubstep, expoziții de artă contemporană și târg de fashion.

Lineup-ul e impresionant, așa că pe parcursul nopții aveți ce vedea. O veste bună e că pentru evenimentul din 17 martie am la dispoziție 14 invitații duble pe care le voi da norocoșilor care îmi vor spune care este cel mai mare concert la care au fost. Data limită pentru lăsarea unui comentariu este de 12 martie 2012.

Pe lângă lineup-ul prezentat mai sus, cei care vor veni la Turbohalle vor găsi (printre altele) 3 baruri, secțiunea VIP, chill-out si (atenție, domnule Gâdea!) garderobă gratuită!

Invitatii oferite de Orasul Meu. Ghidul tau mobil in oras.

PS: Numele “Turbohalle” a fost adaptat după fosta hală Turbomecanica.

Update: Am ales câștigătorii după ce am înroșit serverele random.org. Cei care primesc o invitație dublă sunt:

Silviu
Alina State
Mihnea
Stefan Rosioara
Gabriel
Gabriela Manea
Adrian Dan
Loredana Bârlă
Cristi Voiculeț
Laura Plugaru
Oana
Alecsandru Lăpușneanu
Roxana Ciobanu
Costin

Îi rog pe cei de mai sus să îmi lase un mesaj privat pe pagina blogului cu un număr de telefon și adresă de mail valide. Aștept mesajele voastre până la ora 22:00. Voi alege alți câștigători în cazul în care nu primesc confirmările.

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

20 replies on “Se inaugureaza Turbohalle (concurs)”

Cel mai tare concert…hmm…Liberty Parade 2009 , a fost inimaginabil,a mixat Ferry Corsten, Planet Funk si ai nostri romani DJ Optik , DJ Allen, Vali Barbulescu…etc, dar Ferry Corsten…mindblowing.

Robbie Williams pe San Siro cu stadionul plin, imediat dupa ce Italia a castigat cupa mondiala, el flutura steagul italiei, iar tot stadionul canta cu el : pooooo poooopooopopopooooooo pooooooooooo ( adica referenul de la The white stripes 🙂 )

Shakira a fost incredibila la Bucuresti! Sub o ploaie torentiala a cantat si dansat in picioarele goale toata seara si nu i-a lipsit surasul de pe chip nici macar o clipa. Exemplara!

Cel mai mare concert de la noi la care am fost a fost cu siguranta Sonisphere – Rammstein.
Cel mai mare concert de afara la care am fost a fost Les Transardentes 2011 – Liege, Belgia

Am participat la multe evenimente, insa cel mai important pentru mine a fost concertul HURTS din Fratelli Studios.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.