Este minunat ca impreuna ne putem bucura de vremea de afara. A venit vara! Gata cu hainele groase, cu zilele scurte si cu mainile-ti pe care trebuia sa le incalzesc mereu! Putem sa ne plimbam in voie, in tricouri colorate! Si daca vrem, putem sa vedem Herastraul, doar sunt atatea autobuze care duc acolo! Daca vrei la Izvor sa stam pe iarba, putem lua un troleu si coboram la Kogalniceanu. RATB-ul ne duce oriunde!

Dar ne duce in niste conditii de rahat! Uneori stau si ma intreb la ce-si mai fac campanii de promovare cand trebuie sa suport toti nebunii din autobuz. Circuleazaaaaaa! se aude din gura unei babe senile, isterice, nebune. Seara, geamurile nu-s suficient de largi pentru a ventila corespunzator incinta in cadrul careia s-a urcat un nene cu care soarta n-a fost asa de bland. Ziua e o alta poveste in care orice erou clasic: Rexona, Nivea, Dove ar esua lamentabil.

Drept urmare, 40 de minute pe jos pana la Universitate nu mi se par asa de oribile.

PS: A da, nu stiu daca este adevarat, dar RATB-ul a cumparat unitati de transport cu GPS, fara AC la pretul de 200.000 bucata?