Te trimit să vezi un puști de 14 ani cum mixează

Tu ce făceai pe la 14 ani? Că eu țin minte doar casetele cu compilații pe care le făceam ca să le ascult în drum spre școală.

Eh, Federico Gardenghi e un puști care de pe la 8 ani a început să mixeze atât de bine, că a ajuns un fenomen în breasla DJilor. Și n-a fost doar un foc de paie. În urmă cu doi ani, DJ Mag l-a invitat să lase un mix pentru ei. De atunci, puștiul umblă prin întreaga lume și pune muzică la party-uri mici și mari.

Am 5 invitații duble la evenimentul de vineri, când Federico va mixa pentru a doua oară în România. Ca să intrați în posesia uneia, lăsați un comentariu mai jos cu ce muzică obișnuiați să ascultați când v-ați luat buletinul. Toate detaliile despre eveniment sunt aici.

5 Comments

  1. La 14 ani ascultam Parazitii si Mafia ?

  2. La 14 ani, adica acum 11 ani ascultam Radio Impuls, unde se strangeau DJ locali din Brasov si puneau seturi de cate 2-3h. Clubbing, house, deep house. Frumoase vremuri! 🙂

  3. Dance si techno (astea din urma le prindeam pe filiera maghiara, venind mai de la vest, din Germania).

  4. La 14 ani eram mare ascultator de rock clasic si tocmai descopeream edm ul

  5. La 14 ani eram deja în sfera EDM. Ascultam și încă ascult tot ce prindeam, fie de pe YouTube, fie de pe aplicații gen Deezer,Soundcloud, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.