Categories
Fotbal

Te trimit la meciul României cu Armenia

Oricât de mult a crescut Simona Halep în popularitate, Naționala de fotbal ține în continuare capul de afiș când vine vorba de încurajări și, din păcate, injurii. Nu că ultima ar fi rău – arată că oamenii sunt pasionați și încă speră.

Iar de speranță chiar avem nevoie în momentele astea, pentru că România nu stă prea bine în clasamentul calificărilor la Mondialul din Rusia. 6 puncte strânse și încă 12 de disputat, toate în această toamnă. Primul pas ar trebui să fie foarte ușor, având în vedere că am trecut de Armenia cu 5-0 în tur.

Vineri, 1 septembrie, România îi primește pe armeni în Arena Națională, începând cu ora 21:45. Trei zile mai târziu, îi vizităm pe muntenegreni. Ultimele două meciuri sunt acasă, cu Kazahstan și în deplasare la daneji. Polonia pare să-și fi asigurat primul loc, așa că noi trebuie să tragem tare pentru play-off.

De-asta e nevoie ca Arena Natională să fie plină vineri, chiar și cu micile echipe. Dacă vrei să îi susții pe băieți, pun la bătaie două bilete pentru meciul de pe 1 septembrie. Tot ce trebuie să faci este să îți dai cu părerea legat de scor, în comentarii. Prin tragere la sorți, joi aleg câștigătorul.

PS: Am fost duminică la antrenamentul Naționalei. Lejer, de weekend, că a fost cu publicul. La un concurs de încruntare, cred că Daum îl bate lejer pe CTP.

Update: Am extras câștigătorul – comentariul 3 (Georgiana).

 

15 replies on “Te trimit la meciul României cu Armenia”

Sigur, dar nu imi place cum e organizata echipa in momentul asta. Nu cred ca ii batem atat de categoric, iar, desi ar fi frumos de vazut, din tribune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.