Categories
Film

Trailer: WandaVision arată bine de tot!

Până acum, serialele Marvel au intrat pe plan secund în raport cu filmele din ultimii 12 ani. WandaVision este primul în directă legătură* cu Universul Cinematic Marvel și arată bine de tot, cel puțin din trailer.

Pe scurt, serialul va urmări modul în care Wanda gestionează deznodământul ultimelor două filme Avengers. Din punct de vedere creativ, fiecare episod va emula câte un sitcom din decadele ’50, ’60, ’70 și ’80.

Ce caută Vision în serial, din moment ce personajul lui Bettany a pierit în Infinity War? Toate indiciile arată că Wanda alege să altereze realitatea, astfel încât să aibă parte de viața pe care și-a dorit-o. Povestea se inspiră mult din Vision and The Scarlet Witch, o serie din 1975. Vedeți aici și alte posibile surse de inspirație.

N-avem o dată certă pentru debutul celor 6 episoade, deși toate vor fi disponibile până la finalul anului. Pe Disney+.

*serialele Netflix și ABC au fost cel mult o extensie a Universului Cinematic Marvel. Singura dată când filmele au făcut referire la seriale a fost în Avengers: End Game, prin prezența lui James D’Arcy, actorul care l-a jucat pe originalul Jarvis și în serialul Agent Carter.

One reply on “Trailer: WandaVision arată bine de tot!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.