Tom Cosm în România

Tom Cosm mi-a confirmat încă o dată că Ableton Live este DAW-ul (Digital Audio Workstation) potrivit mie. Deși nu mă omor prea tare cu mixatul, producția este domeniul în care am de învățat mereu. Tom Cosm este un Ableton Live Certified Trainer și bate lumea în lung și în lat pentru a explica atât elementele de bază, cât și detaliile ascunse ale programului.

În urma event-ului Facebook al celor de la Pro AV Shop, m-am dus cu cea mai mare plăcere în Control Club. Acolo am avut parte de o ora și jumătate de informații foarte utile despre aranjarea clip-urilor pentru mixaj, utilizarea sintetizatoarelor native Ableton și a efectelor care vin cu acesta.

Tom a fost perfect relaxat și a explicat foarte bine ceea ce făcea pe laptop, astfel încât la final nu au existat decât vreo 3 întrebări.

În ceea ce privește Pro AV Shop, magazinul online va avea parte de un refresh în toamnă, mai ales că acum comercializează hardware din partea unor producători importanți precum Alesis, Stanton, Akai (modelul APC40 este foarte reușit).

foto


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.