Categories
Tech

Toate lucrurile care vor fi anunțate săptămâna asta

Țineți-vă bine de portofel, că vor fi anunțate multe gadget-uri.

Apple

Pe 15 septembrie, Apple va anunța noile Apple Watch (2 versiuni) și iPad Air 4. Se vehiculează și lansarea Apple One, un bundle cu serviciile existente Apple.

Sony

Cel mai interesant este evenimentul PlayStation 5 (16 septembrie). Știm deja cum arată, știm ce jocuri vom primi. Nu știm încă prețul. Microsoft a anunțat deja că cel mai ieftin Xbox va fi $299. Așteptăm răspunsul Sony.

Cu o zi mai devreme, Sony va anunța noua cameră A7C, un mix între dimensiunile reduse ale modelelor APS-C (Sony a6000) și performanța unui senzor full frame. Specificațiile vor fi, în mare parte, împrumutate de pe Sony A7III. Vom avea și un obiectiv nou de kit: 28-60mm f/4-5.6.

GoPro

Tot pe 16 septembrie, GoPro va anunța următorul Hero. Așa cum se poate vedea din scăparea de la finalul lunii august, noua cameră de acțiune va avea un și ecran frontal, la fel ca DJI Osmo.

Așa va arăta GoPro Hero 9. Sursa

Nikon

Aparent, aproape toată lumea are ceva cu data de 16 septembrie. Nikon va anunța două obiective: un 50mm f/1.2 și un 14-24mm f/2.8. Pe cel din urmă îl vedeți mai jos.

Samyang

Samyang se apucă de treabă chiar de azi. Cel mai nou obiectiv este un 35mm f/1.8 și va costa €369. Versiunea Sony are prețul de listă de €700 (vreo €550 la reducere).

Am ratat ceva?

Photo by Shiwa . on Unsplash

One reply on “Toate lucrurile care vor fi anunțate săptămâna asta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.