Tiesto la Arenele Romane – cum a fost

Published by Dan Pandrea on

Logitech MX Anywhere 2

În sfârșit a venit seara în care l-am văzut pe Tiesto la lucru. Arenele Romane au găzduit fani ai muzicii electronice, mulți watts și lumini.

Am ajuns înainte de ora 12, chiar când Snatt&Vix, aceeași băieți care au mixat și la Dash Berlin, rupeau boxele. Nu este primul event The Mission la care particip, dar acesta mi s-a părut mai elaborat. Momente dedicate sponsorilor? Da, au fost, deși nu am avut parte de un spot de 30 de secunde sau un minut. Primul moment a fost foarte reușit, îmbinând coregrafia cu jocul de lasere… băiatul ăla care s-a agitat în fața noastră știa ce face și publicul a răspuns pe măsură. Al doilea moment “publicitar” a fost rezervat jocurilor de artificii, explozii (nu trage, dom’ Semaca) și lasere. Păcat că după fiecare moment am crezut că Tiesto urmează la butoane.

Dar momentul așteptat a venit. Omul căruia i-am luat piesa Carpe Noctum și mi-am încercat norocul cu un remix a apărut la pupitru:

A urmat un set cum nu am mai întâlnit până acum, întrucât n-am mai văzut un DJ care să abordeze latura mai întunecată a muzicii eletronice. Am recunoscut imediat piesele cu care Tiesto a urcat în topuri și am cântat In The Dark, Beautiful Things, Love Comes Again și Feel It In My Bones. A fost un spectacol complet: lumini, fum, lasere, un display acordat perfect melodiilor și o atmosferă foarte bună.

Din păcate nu am mai avut resursele necesare să stau până la sfârșit, așa că la 4:30 am decis să mă îndrept ușor spre casă, dar asta nu m-a oprit să mă bucur de Adagio For Strings, pe care l-am auzit de la Piața Budapesta. Am lăsat în urmă fanii hardcore, care au petrecut alături de olandez până dimineața. Mulțumesc oamenilor de la Finlandia care au avut amabilitatea de a mă invita, data viitoare promit că stau până la sfârșit, că nu se știe ce artist internațional mai vine.

[nggallery id=41]

Și încă ceva:

Foto


1 Comment

Litoralul și The Mission Dance Weekend 1 | Music Oriented Blog · August 7, 2011 at 17:32

[…] putea dori fanul muzicii trance. În deschidere am avut parte de perechea binecunoscută – Snatt & Vix. Gabriel & Dresden au fost preferații Andrei, în timp ce eu am așteptat până […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.