Numele Tiesto va rămâne mereu în mintea mea drept unul dintre pilonii muzicii electronice. O fi Armin van Buuren pe val de câțiva ani încoace, dar la un moment dat îți permiți să intri în umbră și să experimentezi alte genuri muzicale.

Vă mai aduceți aminte de albumul Just Be? Eu eram în liceu în vremea aia și eram în căutare de muzică electronică. Tot atunci frecventam și sălile de net, așteptându-mi rândul la DotA sau Diablo II. Tipul care avea grijă ca toate calculatoarele să fie în regulă și ca lumea să se simtă bine era clar fan Tiesto, altfel nu-mi explic cum, aproape de fiecare dată, albumul Just Be era pe repeat. De fapt, dacă mă uit la cele 10 piese ale albumui, explicația este foarte simplă. Forever Today, Love Comes Again, Traffic, Sweet Misery, Nyana, UR, Walking On Clouds, A Tear In The Open, Just Be, Adagio For Strings.

De atunci Tiesto a tot lansat hit-uri și albume și a avut colaborări reușite. Vom vedea cu ce s-a mai ocupat în ultima vreme săptămâna asta, 18 iunie, la Arenele Romane.

PS: O poză de colecție de aici: