Mai țineți minte perioada aia când UPC-ul făcea masiv reclamă la faptul că ei sunt singurii care transmit Liga I, deci hai să ne abonăm? Treaba n-a durat prea mult și, din lipsă de bani, drepturile de televizare s-au întors la Digi, care transmite bine mersi toate mediocritățile pe care mulți le numesc fotbal. Nu știu dacă au existat cazuri, dar imaginați-vă că un abonat UPC dă în judecată compania pentru că nu s-au ținut de promisiunea legată de Liga I. Fix asta s-a întâmplat în curtea TIDAL.

Nu mai e niciun secret că gura lui Kanye West vorbește fără el, dar tweet-ul următor s-ar putea să-i aducă mari belele:

Justin Baker-Rhett a luat de bun tweet-ul de mai sus, s-a abonat la TIDAL și s-a trezit că, începând cu 1 aprilie, The Life of Pablo e disponibil pe celelalte servicii de streaming. Drept urmare, fanul dă în judecată atât compania, cât și pe Kanye, dorind să atragă de partea sa cât mai mulți oameni care s-au simțit inșelați.

Pe lângă returnarea banilor pe care TIDAL i-a luat automat de pe card după expirarea primei luni de utilizare a serviciului, Baker-Rhett solicită ca toate serviciile de streaming să nu activeze automat abonamentul după expirarea perioadei de trial. Dacă judecătorul îi dă dreptate, TIDAL, Google Music, Apple Music, Spotify și restul riscă să-și diminueze încasările.

via

Categories: Muzica

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.