The Top 100 DJ 2012 – e pe vine

De ieri a început numărătoarea inversă a celor mai buni DJ din lume, un top stabilit prin voturi ale fanilor din lumea întreagă. DJ Mag tot are tradiția asta de prin 1998, iar anul acesta se va vedea foarte puternic ascensiunea DJlor de progressive house. Se tot zvonește că Armin va urca din nou pe locul 1, urmat de Tiesto și Skrillex, Guetta ajungând pe 4. Deocamdată DJ Mag a pornit de la locul 150 și mai are ceva până ajunge la Top 100. De remarcat este faptul că nume grele au ieșit din Top 100: BT, James Zabiela, Judge Jules și Sven Vath.

Cum spuneam și acum ceva vreme: ăsta e momentul să fii producător de progressive house! Am ascultat cel mai recent podcast Sister Bliss (pe care o puteți vedea live pe 10 noiembrie la Arenele Romane) și am fost invadat de stilul progressive. Așadar ne apropiem de apogeul acestui gen, însă rămâne o întrebare: ce vine din urmă? Mi-e greu să cred că dubstep-ul se va impune masiv prin seturile de peste 2 ore, din punctul meu de vedere nu ai cum să dansezi toată noaptea pe chestia aia.

Ca urmare a invaziei progressive house, subgenul trance își rărește membrii în top 10: Armin van Buuren, Above & Beyond și Dash Berlin și nu știu cât de mult va mai ține mult febra trance dacă nu se întâmplă ceva de luat în seamă. Cu toate astea documentarul ce-l are în centru pe Armin este foarte bun. Așa că dacă vrei să vezi ce bagă în gură Armin atunci când are seturi de vreo 6 ore, dă CLICK MAI JOS, trăi-ți-ar!

PS: Nu-i așa că-i mișto de KLM să fie promovat de Armin?

foto via


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.