The Bucharest Major ne pune pe harta internațională DotA 2

N-am prea fost atent în ultima vreme și m-am trezit că România a devenit un hub important pentru jucătorii de DotA 2. Atât de important, încât se organizează The Bucharest Major chiar la noi în bătătură, mai exact la Polivalentă.

M-am uitat la echipele care vor participa între 4 și 11 martie și practic îi avem pe cei care isterizează comunitatea la nivel internațional: Navi, Invictus, Secret, EG, Vici, Virtus Pro etc. Premiile totale însumează $1 milion și dacă asta vi se pare mult, turneul final The International a adunat anul trecut vreo $24 de milioane, din care doar $1.6 milioane au fost date de către organizator (Valve).

Accesul publicului se face doar între 9 și 11 martie, pe bază de bilet. Prețurile pornesc de la 70 de lei pentru data de 9 martie și ajung la 90 de lei pentru celelalte două zile. După data de 1 februarie vor crește. Le luați de aici.

Dacă vreți să aflați de ce a devenit DotA 2 ditamai fenomenul internațional, aruncați o privire peste documentarul “Free to Play”. Pentru cei care sunt deja la curent cu ce mișcă prin competiție, The Bucharest Major e de neratat!

Bucharest major logo

1 Comment

  1. Cred ca a contat si faptul ca firma care organizeaza majoritatea eventimentelor (Majors, International) e romaneasca (PGL).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.