Categories
Cotidiene

The Avengers

Din start spun că am așteptat filmul ăsta încă de când Samuel Jackson a apărut la finalul Iron Man 2 și știam că se pregătește un film cu supereroi la kilogram. Azi am avut ocazia să îl văd în 3D, experiență pe care v-o recomand cu încredere. În cazul în care nu știți despre ce e vorba și cușca în care ați fost ținuți nu are conexiune la internet, povestea e simplă:

Loki, fratele lui Thor, se aliază cu niște băiețași de cartier intergalactic și are de gând să subjuge Pământul. Toată treaba stă în cârca lui Nick “I’ve had it with these motherf***ing villains on my motherf***ing planet” Fury care trebuie să-i adune pe Iron Man, Thor, The Hulk, Captain America, Hawkeye și pe Black Widow pentru a-l opri pe zeul alungat din Asgard.

În cazul în care din trailer presupuneți că e vorba doar despre efecte speciale, există câteva substraturi pe care le veți întâlni și pe care cu siguranță le veți aprecia, unul dintre ele fiind lipsa voită a chimiei dintre personajele principale. Oarecum e normal, că doar până mai ieri aproape toți erau cei mai tari din parcare.

De departe cea mai bună secvență este cea a confruntării dintre Loki și The Hulk. Un bonus reprezintă menționarea mâncării preferate a bloggerilor (nu pișcotul, cealaltă).

PS: The Avengers arătau așa când eram mic:

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

5 replies on “The Avengers”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.