Categories
Auto

Tesla revoluționează dotarea mașinilor

Experiența achiziționării unei mașini este destul de simplă: alegi modelul, opționalele, dai mâna cu dealerul și aștepți livrarea. Cu câteva excepții, nu poți adăuga opționale mașinii odată ce a ajuns pe locul tău de parcare. Tesla își propune să schimbe acest obicei.

Mult apreciata funcție Autopilot poate fi dotată pe orice Model S și Model X, însă proprietarii nu trebuie să își facă programare la unul dintre magazinele Tesla. La fel ca un update de aplicație de pe orice telefon, funcția Autopilot poate fi descărcată în mașină, contra sumei de $3000. Cel mai probabil este cel mai scump in-app purchase din câte există, însă Tesla oferă funcția gratuit timp de o lună. Mai jos vedeți cum funcționează:

via

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

1 reply on “Tesla revoluționează dotarea mașinilor”

[…] Tesla Model 3 este fratele mai mic și mai accesibil al cunoscutului Model S. Va avea un preț de pornire de $35.000, o autonomie de 345km, sub 6 secunde până la 100km/h, 5 locuri, supercharging și echipament autopilot. Din câte îmi dau seama, ultima dotare va putea fi activată prin software update, în schimbul unei sume de bani. Tesla a dat tonul acum ceva timp pe Model S. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.