Tesla a lansat mai mult decât un supercar

scris de

in
Elon Musk

Elon Musk tocmai ce a anunțat că Model S poate atinge suta în 3.2 secunde, iar presa a așezat mașina lângă grei precum Ferrari și Porsche. Din punctul ăsta de vedere, da, așa e: Model S este un supercar, însă nu asta impresionează.

Elon Musk a vorbit despre cei patru “senzori”, despre ceea ce fac în momentul de față și, ce mă interesează pe mine, ceea ce vor face în viitor. În prezent, mașina poate detecta elementele înconjurătoare din trafic, mărind siguranța pasagerilor, însă viitorul sună bine din punctul de vedere al lui Elon Musk.

Acesta a declarat că Tesla lucrează deja la un sistem ce garantează mașinii un anumit grad de autonomie. De exemplu, ajuns acasă, poți ieși, lăsând mașina să parcheze singură, ba chiar să gareze în garaj. Și pentru că Elon Musk o fi fost fan Knight Rider, s-a gândit la cel mai mișto lucru: stabilirea unui loc de întâlnire cu propria ta mașină. Deși sunt curios care va fi reacția oamenilor când vor vedea o mașină fără șofer, abia aștept să văd ideea transformată în realitate.

Clipul prezentării este aici.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.