Când auzi că cineva din Guvern a mai dat o prostie la știri, te aștepți la Dăncilă și te gândești că nu mai ai cum să râzi de ea. Rămâneți fără grijă! Dacă Dăncilă nu mai poate, Teodorovici și-a făcut încălzirea pe margine și e pregătit să ducă România într-o mare victorie a penibilității.

Nu mai ai voie, după primul permis, să-ți reînnoiești dreptul de muncă, ca să fii obligat să migrezi în Europa. Așa, dacă ajunge în Germania și tot primește drept de muncă, deci nu o să se întoarcă în veci în Croația, România de unde a plecat. Maxim 5 ani și, la revedere, să te duci în altă țară să îți cauți loc de muncă”

Hotnews

Cu alte cuvinte, problema nu e la noi că avem salarii de toată jena, ci în Vest, unde salariile sunt foarte mari.

Asta e la fel cu legea aia stupidă de a obliga magazinele să pună la raft 51% produse românești. Că așa înțeleg ăștia de la conducere să sprijine producția locală. Ce contează că avem procedură de infringement declanșată de Comisia Europeană?

În cazul lui Teodorovici, asta nu e prima enormitate pe care o emite. A fost foarte amuzant când discuta despre plafonarea prețului la carburanți, de parcă pe președintele României îl cheamă Maduro.

În fine. Sper să se lase de legale.