Categories
Cotidiene

Teodorovici fumează chestii dubioase

Când auzi că cineva din Guvern a mai dat o prostie la știri, te aștepți la Dăncilă și te gândești că nu mai ai cum să râzi de ea. Rămâneți fără grijă! Dacă Dăncilă nu mai poate, Teodorovici și-a făcut încălzirea pe margine și e pregătit să ducă România într-o mare victorie a penibilității.

Nu mai ai voie, după primul permis, să-ți reînnoiești dreptul de muncă, ca să fii obligat să migrezi în Europa. Așa, dacă ajunge în Germania și tot primește drept de muncă, deci nu o să se întoarcă în veci în Croația, România de unde a plecat. Maxim 5 ani și, la revedere, să te duci în altă țară să îți cauți loc de muncă”

Hotnews

Cu alte cuvinte, problema nu e la noi că avem salarii de toată jena, ci în Vest, unde salariile sunt foarte mari.

Asta e la fel cu legea aia stupidă de a obliga magazinele să pună la raft 51% produse românești. Că așa înțeleg ăștia de la conducere să sprijine producția locală. Ce contează că avem procedură de infringement declanșată de Comisia Europeană?

În cazul lui Teodorovici, asta nu e prima enormitate pe care o emite. A fost foarte amuzant când discuta despre plafonarea prețului la carburanți, de parcă pe președintele României îl cheamă Maduro.

În fine. Sper să se lase de legale.

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.