“… și plec și în Berceni”, îi zise colegului după ce m-am urcat în taxi după o seară cu un film bun, “The Monuments Men”. Este echipat cu tot ce îi trebuie: GPS, tabletă pentru aplicația de mobil și veșnicul radio. În seara asta e dat pe ZU și nici aici nu pot să scap de maneaua lui Jason Derulo. În fine, e mult mai bine decât celălalt cu Astra și șlagărele lui Adrian (știți voi cine).

Orașul de la ora 11 e liber, iar taximetristul o calcă serios, aproape toate semafoarele îi sunt aliate. Probabil e ceva ce a spus Neti de dimineață. Și dintr-o dată îl văd cum taie radioul, închide aplicația de taxi, intră în browser și caută o melodie. Prima din călătoria mea cu el:

Un clasic. Brusc îmi aduc aminte de vremurile când la tarabe se vindeau casetele cu Papa Junior. Melodia se scurge și mă gândesc că n-avea să fie singura melodie din playlist. Dacă prima dată omul a știut exact ce să caute pe Youtube, de data asta apelează la Google pentru următoarea melodie:

Nici de asta nu scap pe radio. Mă gândesc că dacă era cântată de un băiat, toate femeile ar fi ridicat sprâncenele de la atâta potență asumată. Versuri ok pentru publicul care visează, iar omul nostru vede doar destinația indicată de mine și fredonează linia. Simte piesa, îi place și nu îi pasă că în spatele lui se află clienți care poate se uită ciudat. Și dacă tot am bifat piese sentimentale și determinante, e timpul să trecem la ultima piesă de pe cursa de ora 11:

2.1 milioane de vizualizări din noiembrie. Nu știu dacă trebuia să cer bonul. De-asta am scris articolul ăsta.

Categories: Muzica

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

2 Comments

Anca Duma · March 5, 2014 at 19:02

Recunoaste.. ai fost la concert la ROMEO. 😀

    Dan Pandrea · March 5, 2014 at 19:14

    Regele Sexului pentru cunoscatori.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.