Supereroii care mă vor lăsa fără bani anul ăsta

scris de

in

2016 a fost un an bun pentru supereroi. A început excelent cu Deadpool, s-a terminat la fel cu Doctor Strange. Au fost și uscături, că nimic nu e perfect pe lume. 2017 se anunță la fel de generos precum anul care se încheie. Iată cât de mare va fi gaura în bugetul de mers la cinema.

The LEGO Batman Movie

După ce Will Arnett a fost luat la mișto de Jimmy Kimmel, Ben Affleck și Henry Cavill, e timpul versiunii animate a lui Batman să spele din păcatele Dawn of Justice.

The LEGO Batman Movie apare pe 10 februarie și îi mai include pe Ralph Fiennes, Rosario Dawson, Michael Cera și Zack Galifianakis.

Logan

Ultimul film al lui Hugh Jackman în rolul lui Wolverine. Merge pe povestea Old Man Logan și îl va prezenta pe Professor Xavier (Sir Patrick Stewart) foarte îmbătrânit și suferind de Alzheimer.

Ultimul zvon spune că în after credits îl vom vedea și pe Deadpool. Apare pe 3 martie:

Power Rangers

Vremuri mișto în anii ’90. Filmai niște păpuși, băgai la înaintare niște actori care abia puteau să joace și nășteai seriale-cult. Suficient de bune cât să nască nostalgii puștilor care au trăit cu serialul Power Rangers.

Acțiunea face parte din prezent, are comedia și nuanța întunecată specifică multor filme de azi. Are șanse să fie o mare tâmpenie, dar lumea se va duce să-l vadă din 24 martie. Cel mai probabil și eu.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Continuarea filmului care a surprins pe toată lumea în 2014. Niște eroi din afara sferei clasice Marvel au rupt la box office și revin pe 5 mai cu o echipă mai mare și actori la fel de mari.

Pe lângă stilul cinematografic al lui James Gunn, mă bucur că GotG Vol. 2 îi aduce din nou împreună pe Tango & Cash.

Wonder Woman

Cu siguranță ceea ce am fi vrut să vedem mai mult în Batman v Superman. Acțiunea filmului are loc în perioada primului Război Mondial și, din câte am aflat, vom avea parte de o poveste inițatică.

Gal Gadot, Chris Pine și Robin Wright printre actori. Din 2 iunie:

Spider-man: Homecoming

A treia reîncarnare pe marile ecrane. Sunt fani Tobey Maguire. Sunt și cei ai lui Garfield. Însă nu țin minte ca Tom Holland să se bucure de o asemenea primire în costumul lui Spider-man.

Poate că de vină e și debutul foarte bun din Captain America: Civil War. Din 7 iulie, alături de Robert Downey Jr, Michael Keaton și Marissa Tomei:

Thor: Ragnarok

Din iulie până pe 3 noiembrie nu mai vedem supereroi prin cinema. Ragnarok este partea a treia a relației dintre Thor și Loki (dacă excludem primul Avengers). La fel ca Guardians of the Galaxy Vol. 2, vom cunoaște noi personaje, jucate de actori cunoscuți: Cate Blanchett, Jeff Goldblum și Sam Neill (pentru fanii Jurassic Park).

Ragnarok e cu apocalipsa la Asgardieni, acțiunea urmând a se desfășura în mare parte în universul cosmic Marvel. Deocamdată nu avem trailer, dar știm că Benedict Cumberbatch va fi prezent în film cu al său Doctor Strange.

Justice League

Două săptămâni îl vom vedea la lucru pe Reverse-Jesus. Mai întâi vom sărbători Învierea Kryptonianului, apoi îl vom vedea cum adună apostoli pe lângă el. Zack Snyder promite un ton ceva mai light decât ceea ce am văzut în Batman v Superman.

Și are dreptate! Henry Cavill zâmbește pentru prima dată pe un poster de film. Din fericire, avem un teaser trailer pentru filmul care va intra la cinema pe 17 noiembrie:

Pe care dintre ele așteptați să le vedeți?


Comments

One response to “Supereroii care mă vor lăsa fără bani anul ăsta”

  1. […] mai trecut un an plin de supereroi la cinema. Hollywood a prins rețeta, așa că în 2018 nu apucăm să ne tragem sufletul din vizionat filme […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.