Ce supereroi vedem în 2018 la cinema

scris de

in

A mai trecut un an plin de supereroi la cinema. Hollywood a prins rețeta, așa că în 2018 nu apucăm să ne tragem sufletul din vizionat filme cu supereroi. Mai jos găsiți filmele de la care nu trebuie să lipsiți:

Black Panther

Dacă tehnologia lui Tony Stark vi s-a părut SF, Black Panther va arăta pe 16 februarie ce poți să faci cu cea mai mare rezervă de vibraniu din lume. Cu Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Andy Serkis și Martin Freeman.

New Mutants: amânat

20th Century Fox s-a prins că e mai bine să facă filme de nișă cu supereroi, decât să aplice rețeta clasică ce a dus la dezastrul firului temporal al filmelor X-Men. Așa a luat naștere Logan, o dramă care se întâmplă să aibă niște adamantiu prin ea. În 2018, Fox aplică nuanțele filmelor horror în New Mutants. Niște puștani cu puteri sunt prinși într-un ospiciu și încep să-și descopere puterile. Cu Arya Stark și Mister Steel Your Girlfriend din Stranger Things. Din 13 aprilie. Amânat pentru 2019.

Avengers: Infinity War

Este incredibil cum Marvel a început povestea în urmă cu 10 ani, odată cu primul Iron Man. Pe 4 mai vom vedea cum absolut toți eroii pe care i-am văzut la cinema se iau la trântă cu Thanos și ai lui. Filmul este o primă parte, a doua urmând să apară pe 3 mai 2019. Lista de actori e prea lungă, însă Thanos va fi jucat de Josh Brolin.

Deadpool 2

Al doilea film al lui Reynolds în rolul mercenarului care a încasat cei mai mulți bani pe un film R rated. Amuzant este că tot Josh Brolin în va juca pe Cable, iar Fox a fost cumpărat de Disney, ceea ce ar însemna ca pe viitor atât universul X-Men, cât și cel Avengers să fie unul singur. Anyway, filmul apare pe 1 iunie. 18 mai.

The Incredibles 2

Cum Pixar au fost singurii în stare să facă un film Fantastic 4 ca la carte, a doua parte revine în cinema-uri pe 15 iunie. Deși au trecut 14 ani de la primul film, acțiunea va continua de la finalul acestuia. Sam Jackson revine în rolul lui Frozone. Măcar atât, dacă nu îl vedem în Infinity War.

Ant-Man and the Wasp

Deja știm câteva lucruri despre acțiunea filmului. Primul dintre ele este că Michelle Pfeiffer joacă rolul soției lui Hank Pym (Michael Douglas). Al doilea este că Scott Lang (Paul Rudd) o va salva din Microverse (Quantum Realm). Evangeline Lilly va fi Wasp, în timp ce Laurence Fishburne va intra și el în MCU, în rolul lui Bill Foster. Din 6 iulie.

Venom

Filmul ăsta este important din cel puțin două puncte de vedere. Primul ar fi că Tom Hardy joacă în el. Al doilea e că Sony trebuie să demonstreze că știe să facă un film bazat pe benzi desenate. Știu, Andrew Garfield a fost ok, însă al doilea Amazing Spider-Man a dezamăgit la capitolul poveste. Așa că Sony trebuie să arate că știe să facă un film bun. Sper ca pe 5 octombrie să fie cazul. Update: avem prima imagine din film:

X-Men: Dark Phoenix

Povestea care a început în 2011 cu First Class continuă pe 2 noiembrie cu una dintre cele mai bune povești din benzile desenate X-Men. The Last Stand n-a fost cine știe ce din punctul ăsta de vedere, așa că același om care a scris scenariul se întoarce, de data asta în scaunul de regizor, promițând că Sophie Turner va avea o poveste mai interesantă de jucat.

Aquaman

Jason Momoa revine în universul extins DC și lucrurile nu sunt îmbucurătoare. Justice League a dezamăgit atât criticii cât și pe Warner Brothers, întrucât filmul are la ora scrierii acestui articol încasări de numai $653 milioane. Ca să vă faceți o idee, primul Avengers a strâns $1.5 miliarde. Așa că mușchii și șarmul lui Momoa au mult de lucru pe 21 decembrie.

PS: tot pe 21 decembrie apare un film animat Spider-Man, de data asta cu Miles Morales în locul lui Peter Parker. Nu știu dacă va fi difuzat la în cinema-urile de la noi.

SaveSave


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.