Suicide Squad va încasa mai mulți bani decât Batman v Superman

scris de

in

Al treilea weekend pare să fi aruncat Batman v Superman de pe prima poziție a încasărilor, lucru oarecum firesc, după căderea imensă din al doilea weekend (69%). Cum aproape toată lumea începe să privească cu maxim de interes către Civil War, e timpul ca oamenii de la Warner să gândească foarte bine promovarea Suicide Squad. pentru că sunt șanse foarte mari să facă mai mulți bani decât filmul lui Snyder. Câteva motive:

BvS n-a fost să fie

Cu toate că a debutat cu încasări de $166 de milioane, se prefigurează un al treilea weekend cu încasări de vreo $23 de milioane, imediat sub comedioara în care joacă Melissa McCarthy. Criticii au dat de pământ cu filmul, iar fanii s-au prins relativ repede că BvS putea să fie mult mai mult. Norocul filmului este că publicul non-US este fascinat de trilogia Superman, Wonder Woman, Batman.

Actori buni

Omul responsabil de casting-ul Suicide Squad știe ce face. Există fani înnebuniți după Jared Leto, Will Smith a mai încercat experiențe cu supereroi și i-a ieșit bine în Hancock, Margot Robbie e combinația perfectă între bunăciune și psihopată, iar Ben Affleck va reveni în rolul lui Batman. Cel din urmă pare a fi printre singurele lucruri pozitive din Bvs. În rest, Viola Davis și Jay Courtney dintre cei care mai sunt cât de cât cunoscuți.

Regizor ales bine: David Ayer

În cazul în care numele nu vă spune nimic, David Ayer e specializat pe filme cu mult armament. Și e armament de calitate: a scris și produs Training Day, pentru End of Watch a scris, produs și regizat, iar alte filme pe care și-a lăsat amprenta sunt primul The Fast and the Furious, Street Kings (regizor) și Fury (regizor).

Asta înseamnă că Suicide Squad va avea mai puțin din simbolismul după care Snyder aleargă în filmele DC și mai multă acțiune. Apare în august.

https://youtu.be/HWvzhfI4SuM

PS: Sunt foarte convins că Suicide Squad va scoate mai mulți bani din cinematografele americane, având în vedere apetitul pentru anti-eroi, descoperit odată cu Deadpool.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.