Star Wars: Rise of Skywalker. Recenziile nu prea contează

Published by Dan Pandrea on

Logitech MX Anywhere 2

Weekendul trecut, într-un AFI Mall aglomerat de oameni în alergare după cadouri de Crăciun, am văzut ultimul film din saga Skywalker. N-am reușit să ajung la avanpremieră, așa că m-am ferit cât am putut de mult de recenzii. Din păcate, de câteva titluri nu am scăpat. În goana după click-uri și afișări, unele publicații online au arătat cu degetul niște probleme pe care, după ce am văzut filmul, nu le-am remarcat.

La cât de spectaculos mi s-a părut Rise of Skywalker, filmul ăsta ar trebui să fie imun la recenzii. În momentul în care artwork-ul, coloana sonoră, acțiunea și grafica sunt bune, contează mai puțin că există mici scăpări.

Putea fi Rise of Skywalker mai bun? Desigur, numai că Ryan Johnson a lăsat în urmă o sarcină grea pentru J.J. Abrams. Btw, la o simplă căutare pe Google a regizorului, primul rezultat e o știre cu titlul “Why It Was A Mistake To Bring Back J.J. Abrams For The Rise Of Skywalker”. N-a fost.

Cel de-al nouălea episod încheie povestea luptei dintre rezistență și imperiu. Și o face foarte bine, cu doza de speranță pe care un film Star Wars ar trebui să ți-o ofere. În plus, povestea lui Kylo Ren se termină foarte mișto.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.