Star Wars Live In Concert: cum ar trebui să vedem filmele de acum încolo

George Lucas nu ratează nicio ocazie de a scoate bani din franciza Star Wars, doar a relansat “The Phantom Menace” în 3D. “A New Hope” acompaniat de Orchestra Simfonică București are mai mult sens, așa că aseară am luat loc în Sala Palatului și m-am bucurat încă o dată de film.

Oricât de bun ar fi sistemul Dolby al sălii de cinema pe care o frecvetați, acesta nu bate o orchestră care sparge liniștea cu tema 20th Century Fox, urmată de cea a genericului Star Wars. Orchestra s-a sincronizat perfect cu acțiunea filmului și, cel puțin mie, mi-a oferit ocazia de a remarca nuanțele pe care, de exemplu, un clarinet le oferă unei anumite scene.

Singurul lucru de care îmi pare rău este că orchestra n-a recreat coloana sonoră a cantinei în care Luke se întâlnește cu Han. În rest, fiecare membru al Simfonicei București a transformat seara de duminică într-una memorabilă.

Dacă se difuzează și următoarele filme din trilogie la Sala Palatului, negreșit mă găsiți acolo! Până atunci, Cinema City, aveți de lucru!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.