Categories
Film Muzica

Star Wars Live In Concert: cum ar trebui să vedem filmele de acum încolo

George Lucas nu ratează nicio ocazie de a scoate bani din franciza Star Wars, doar a relansat “The Phantom Menace” în 3D. “A New Hope” acompaniat de Orchestra Simfonică București are mai mult sens, așa că aseară am luat loc în Sala Palatului și m-am bucurat încă o dată de film.

Oricât de bun ar fi sistemul Dolby al sălii de cinema pe care o frecvetați, acesta nu bate o orchestră care sparge liniștea cu tema 20th Century Fox, urmată de cea a genericului Star Wars. Orchestra s-a sincronizat perfect cu acțiunea filmului și, cel puțin mie, mi-a oferit ocazia de a remarca nuanțele pe care, de exemplu, un clarinet le oferă unei anumite scene.

Singurul lucru de care îmi pare rău este că orchestra n-a recreat coloana sonoră a cantinei în care Luke se întâlnește cu Han. În rest, fiecare membru al Simfonicei București a transformat seara de duminică într-una memorabilă.

Dacă se difuzează și următoarele filme din trilogie la Sala Palatului, negreșit mă găsiți acolo! Până atunci, Cinema City, aveți de lucru!

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.