Se dau cele mai bune echipe din fotbalul românesc direct pe ultimele două locuri din Liga 1. Suntem la început de sezon, dar Dinamo și FCSB au strâns 3, respectiv 4 puncte în 7 etape. Vina pică pe mulți factori: management defectuos, corupție în LPF, lipsa infrastructurii la nivel local și de juniori. Eu sper ca istoria să pălmuiască și presa.

Becali ar fi rămas un patron excentric, dar relativ obscur, dacă presa și-ar fi făcut treaba. Dacă Raluca Arvat și Pătruleasa n-ar fi început orice jurnal de știri cu flatulențele emise de cioban, rânjind pline de satisfacție că fac audiență, poate că Steaua și Dinamo ar fi fost altundeva acum. Și poate că Becali n-ar fi ajuns fucking europarlamentar!

Presa de sport din România se poate mândri că a făcut bici din rahat. Chestia e că exagerarea voită a lucrurilor banale ajunge să te muște de fund într-o bună zi. Și ziua aia a cam venit. Zău, în pauza de meci din seara asta DigiSport a trimis reporter la New York ca să-l urmărească pe Mitriță. Un român care joacă într-un campionat irelevant. Olăroiu o mai face performanță la arabi?