Posterul Serialului WandaVision

Serial: WandaVision

scris de

in

Ziceam acum ceva timp că trailerul arată bine de tot. Din fericire, întreg serialul este foarte bun. Dincolo de supereroi și universul cinematic Marvel, cele 9 episoade tratează foarte bine durerea cauzată de pierderea celor dragi.

Pentru cei care nu sunt la curent, Vision a fost omorât de Thanos în Avengers: Infinity War. Drept urmare, un serial în care Wanda și Vision trec prin erele sitcom-ului american a stârnit curiozitatea fiecărui fan. Totul e bine închegat în marea poveste Marvel, iar WandaVision plusează cu o coloană sonoră bună, costume și decor ce lovesc la fel de rău precum cea mai mare nostalgie și cu efecte speciale care șterg bariera dintre un serial și un film de cinema.

Toate lucrurile astea nu sunt surprinzătoare deloc – cele 9 episoade au avut un buget total de $225 milioane, cam cât un film Marvel. Ca să vă faceți o idee de cât de consumat a fost serialul, fiecare episod a fost pe primul loc în top trending pe Twitter. Nu-mi aduc aminte să se fi întâmplat asta de la Game of Thrones încoace. Semn că Marvel și Disney+ știu ce fac.

Dacă vreți să urmăriți WandaVision, aveți aici un tutorial despre cum să vă faceți cont pe Disney+ din România. După ce îl terminați, neapărat să vă uitați și la Marvel: Assembled, un behind the scenes dedicat serialelor din universul cinematic Marvel. Deocamdată puteți vedea doar episodul dedicat WandaVision. Partea bună este că săptămâna asta începe The Falcon and The Winter Soldier.

PS: Elizabeth Olsen joacă foarte bine.


Comments

  1. […] episodul 6 din The Falcon and The Winter Soldier. Întreg serialul a fost mult mai așezat decât WandaVision, cu teme mai mult sociale decât psihologice. Nu că cele din urmă n-ar fi acolo: Bucky Barnes […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.