Sensation White o să fie smooth

Îmi aduc aminte foarte bine prima ediție Sensation din România. Așa de bine a fost organizată și așa de bun a fost lineup-ul. Țin minte că răbdarea până la setul lui Hardwell a meritat fiecare beat de tech-house al lui Mauro Picotto. Olandezul a livrat exact ceea ce trebuie: un set energic, progressive, pe alocuri dirty dutch.

De data asta, ultimul număr al Sensation White 2013 va fi asigurat de Funkerman, un alt olandez. În caz că nu vă spune nimic numele, omul e partener cu Fedde Le Grand la casa de producții Flamingo Records. E activ din 1990, iar stilul său e cu totul diferit față de ceea ce a făcut Hardwell anul trecut. Finalul de Sensation va aduce un sunet mai calm, un mix între deep house, bigroom disco și un strop de techouse.

https://soundcloud.com/funkerman/funkerman-crash-test

Pe lângă lineup eu aștept și un show cel puțin la fel de bun ca cel de data trecută. Anul ăsta avem parte de un nou concept, “Source of Light” și mai mult ca sigur de multe surprize. Abia aștept să le filmez cu telefonul și să fac un film ca data trecută.

Eu unul de-abia aștept Sensation-ul de anul acesta. De vreo săptămână am intrat în frenezia muzicii house și am dat la o parte tot ceea ce înseamnă acustic. Mai important e că am început să primesc telefoane din partea unor prieteni vechi prin care aflu că merg și ei acolo. Deci va fi puzderie de lume îmbrăcată în alb. Eu m-am pregătit temeinic cu un tricou:

suckerCu cine mă văd la cel mai tare eveniment de muzică electronică de anul ăsta?

 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.