Se lanseaza FIFA 14, eu te iau cu mine sa-l jucam impreuna

Published by Dan Pandrea on

Vizavi de scoala generala aveam o sala de net, iar pe toate calculatoarele era cate un FIFA instalat. Am inceput sa joc de la World Cup 98, apoi FIFA 99, 2000 si tot asa. Tin minte ca in anul 2000 se auzea vocea lui Robbie Williams cand porneai jocul, iar in 2002 cei de la Gorillaz intrau pe coloana sonora. Peste cativa ani intra si Paul van Dyk cu al sau “Nothing But You”.

Prin facultate am jucat destul de mult FIFA 2011 si apartamentul din Pantelimon rasuna a “madre mia de mi vida, que balon!”, pentru ca noi jucam mereu El Clasico pe comentariu spaniol. Acolo mi-am dat seama ca fotbalul pe joystick bate la fundul gol orice tastatura, oricat ar protesta puristii care au inceput ca mine in salile de net. Luni, 30 septembrie, voi pune mana pe FIFA 14 si pe un joystick de PS3 si am sa vad cat de mult s-a schimbat stilul de la FIFA 2012 incoace.

20130926-195724.jpg

Si cum n-o sa fiu acolo de capul meu, am aflat ca alti 7 bloggeri vor incerca calcaiul virtual al lui Ronaldo, alaturi de oameni de la Dolce Sport (Cosmin Băleanu, Bogdan Cosmescu, Florin Căruceru și Ștefan Turcu) si de jucatori profesioniti de FIFA. Da, exista, la fel ca jucatorii profesionisti de fotbal, avem si jucatori de nationala FIFA care, spre deosebire de ‘nea Viturca si ai sai, sunt Campioni Europeni. Binenteles ca in ochii mei sunt niste amatori si o sa le driblez toata apararea, dar asta ramane de vazut.

Frumos e ca pot sa iau un pasionat cu mine, ca sa se dueleze cu mine in asezari tactice si scheme cu joystickul. Si binenteles sa vada de ce baietii nostri sunt campioni europeni la FIFA. Pana sambata astept raspunsul tau la intrebarea:

Ce editie de FIFA este preferata ta si de ce?

Astept raspunsurile pana sambata, 28 septembrie, ora 12, iar castigatorul va fi ales pur subiectiv, asa ca aveti grija c raspundeti 🙂 Unul dintre voi va juca noul FIFA 14 cu mine si va fura meserie de la profesionisti.

Daca ai ghinionul sa nu fii ales, afla ca mai ai o sansa daca lasi un comentariu pe pagina Dolce Sport. Asa apuci sa te razbuni pe mine si sa imi faci apararea franjuri.

FIFA 14 este disponibil pe toate marile platforme (PC, PS3 si XBOX360) si poate fi achizitionat de la PC Garage. Pana atunci ma antrenez pe mobil.

20130926-202213.jpg


3 Comments

Victor · September 26, 2013 at 21:23

Sincer sa fiu, mie unu mi-a placut editia 2012. In cea de 2013 s-a schimbat tackling-ul si nu prea m-am acomodat ca sa zic asa cu noua schimbare. Eram obisnuit cu un anumit stil, adica si in 2011, 2010 – tot era ok, insa in 2013, ei bine, am lasa`o mai moale cu fifa 😀

Bogdan Ciubotariu · September 28, 2013 at 19:54

Dacă țin bine minte, FIFA 2007 a fost cel mai jucat de mine la momentul la care a apărut. Țin minte că aveam zile în care jucam și 8+ ore de așa ceva și când prindeam câte o sesiune de multiplayer rar luam bătaie. Ce vremuri… 😀

Devin mai bun la FIFA14 - Dan Pandrea · October 27, 2013 at 12:11

[…] s-a terminat El Clasico, hai să vă povestesc cum mi-am îmbunătățit jocul la FIFA14. Dacă la evenimentul trecut am scos două puncte din douăsprezece, de data asta am reusit să scot o victorie din cele trei […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.