Scurte #2

În ultimele zile am mai dat peste niște link-uri peste care zic că merită să aruncați o privire.

100 de fonturi gratuite

e823fc2eb4aeffd173ca006cb53a0744

Cum se vede noaptea la ISO 40000, filmată în 4K

iso40000

Pozele în imobiliare contează foarte mult

O singură dată s-a întâmplat să găsesc un apartament la Electroaparataj cu niște fotografii decente. Fiul proprietarului a fost suficient de deștept și a folosit un obiectiv fisheye. În rest toți proprietarii, chiar și agenții de imobiliare iau un telefon cu cameră de 2 megapixeli, il dau de toți pereții, apoi bat niște cuie cu el și, în final, trag niște poze în care vedem niște repartitoare și apoi se întreabă de ce nu sună nici naiba. În fine, vedeți în link-ul de mai sus la ce e bun un fotograf.

Louis Vivet – Save Tonight (Nigel Good Remix)

Un remix foarte reușit pentru un cover al piesei pe care toată lumea o știe a fi cântată de Eagle-Eye Cherry. Plus că e download gratuit de pe Soundcloud:

Craniul de fetiță de la Switch.eat nu e chiar așa grozav

De regulă sunt pe aceeași lungime de undă cu Radu și testele sale de burgeri, dar craniul de fetiță mâncat sâmbătă n-a semănat deloc cu descrierea lui. În primul rând carnea numai mediu făcută n-a fost, cartofii au fost aproape complet negri, iar comanda Mădălinei a fost fără bacon, deși meniul prezenta burgerul cerut (Tex-Mex) cu ingredientul respectiv. Amuzanți și enervanți în același timp au fost cei trei copii care urlau prin tot restaurantul “GARDA FINANCIARĂĂĂĂĂĂ!”. Or fi fost copiii patronului, că știm cu toții că ăștia mici prind tot ce se discută prin jurul lor.

PS: Îmi pare rău că n-am făcut poze.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.