Toti prietenii stiu ca sunt fan Barcelona si am sustinut echipa Spaniei la Campionatul Mondial care tocmai s-a terminat. Am sarit din fotoliu cand Iniesta a fost inca o data omul potrivit la locul potrivit (si mai ales la momentul potrivit) si m-am bucurat ca am castigat inca un pariu cu Ale’.

Am stat conectat la stiri sa vad intoarcerea ibericilor in peninsula si petrecerea. N-am putut sa accept un lucru din toate cele pe care le-am vazut. Este normal sa fii afumat, orice instanta ti-ar da voie dupa ce castigi cel mai important trofeu din fotbal, dar ceea ce au facut Pique si Puyol mi s-a parut deplasat.

Cum Barcelona se chinuie de vreo doua luni sa-l transfere, mi-e ca sefii tunarilor sa nu se enerveze mai tare. Mai mult Cesc este unul dintre favoritii suporterilor lui Arsenal, care au venit pana in Africa de Sud sa afiseze bannere cu mesajul “Cesc, ramai la Arsenal” (aprox.).

Personal imi doresc sa-l vad jucand pe Camp Nou. Multi zic ca nu ar avea loc in echipa, eu pot sa-i contrazic prin argumente: Xavi are deja 30 de ani si a ajuns in varful performantei, Keita la fel si Toure Yaya a plecat. Depinde doar de el sa reuseasca in echipa.

Cam atat.