Zilele astea tot ascult două albume. Unul dintre ele aparține lui Sander van Doorn și se numește Eleve11. Pentru cei care mai țin minte albumul Supernaturalistic:

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/11628077″]

Ultimul material semnat de DJ-ul și producătorul olandez sună cu totul diferit. Există puține piese din cele 11 care aduc aminte de stilul mai vechi al lui Sander, dar tocmai această deschidere către zona mai comercială a dat naștere unor piese absolut fantastice. Dacă ați intrat pe aici, cu siguranță ați auzit piesa Koko, numărul 2 în ordinea de pe albumul Eleve11:

Trei nume interesante își fac apariția în tracklist: Nadia Ali, Sia și Laidback Luke. Albumul începe cu Love Is Darkness într-o variantă cu un intro special, ce te face să crezi că asculți un material pop. Alte piese care cu siguranță vă vor încânta: Believe, Rolling The Dice (că doar e vocea Nadiei Ali), Timezone, Drink To Get Drunk (promovată ca single în această perioadă) și Eagles. V-am spus că e și Koko pe album? 😀 Melodia care aduce cel mai mult aminte de stilul mai vechi al lui Sander este Slap My Pitch Up (sugestiv, nu?). Și ca să nu credeți că am terminat (și nici Sander van Doorn nu a terminat) după piesa Eagles (ultima) urmează un secret track.

Piesa albumului? E foarte greu, mai ales că există atât de multe single-uri. Ca să fiu în ton cu ceea ce se discută și ascultă acum: Drink to get Drunk (vocea inconfundabilei Sia):

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/23213871″]

Nu e prima dată când producătorul remixeaza una dintre piesele artistei (pentru cei ce își aduc aminte de The Girl You Lost To Cocaine).

Pentru cei ce vor să îl vadă pe viu, Sander van Doorn vine în România pe 4 noiembrie, la Arenele Romane, în cadrul unui eveniment marca Xteria.

foto1 foto2 foto3