Sander van Doorn vine la Untold Festival

În ziua în care Sander van Doorn trecea prin studioul A State of Trance, Untold anunța că olandezul se află în lista de DJ care vor ocupa scena de pe Cluj Arena.

Clujenii au anunțat și alți artiști, printre care Sunnery James & Ryan Marciano, Dannic și Lost Frequencies, însă de Sander mă leagă câteva amintiri foarte plăcute. L-am văzut pentru prima dată în 2011, la Arene, unde a livrat un set memorabil. Și mai fain e că, tot la același eveniment, deschiderea a fost rezolvată de Radion6, DJ care acum intră frecvent pe show-urile de profil și care a mixat la evenimentul ASOT 800.

În plus, Sander van Doorn e motivul pentru care am descoperit-o pe Sia înainte să intre puternic pe mainstream. Au avut două colaborări: una prin 2008, remix la The Girl You Lost to Cocaine, și a doua, de pe albumul Eleve11 (2011), Drink to Get Drunk.

Sigur, stilul lui Sander a evoluat simțitor față de ce producea la mijlocul decadei trecute și, probabil, vor exista voci care vor deplânge soarta a încă unui DJ care s-a predat EDM-ului. Perhaps, dar olandezul știe să facă atmosferă prin seturile sale, iar pentru asta Untold merită maxime aprecieri.

Că tot am adus vorba de prezența lui în A State of Trance, Sander a promis o reîntoarcere către trance, așa că fanii genului ar trebui să-l vadă la lucru în august. Iată și clipul oficial Untold:


Comments

One response to “Sander van Doorn vine la Untold Festival”

  1. […] Sander van Doorn vine la Untold Festival […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.