Categories
Auto

Să vă ferească sfântu’ de șoferii de telecom

Știți cum toată lumea are superstiții legate de anumiți șoferi din anumite județe? Eu tresar la numerele de Prahova și Dâmbovița, însă, în ultimele săptămâni stau cu ochii pe șoferii de telecom ca pe butelie. O luăm pe rând.

Încep cu cei de la Telekom, că îi văd foarte des prin trafic cu ale lor Fieste. Veșnic înfipți în accelerație, de parcă le-ar merge clienților internetul mai bine dacă ajung la viteze mai mari. Băieți, fiți calmi. Tot în Obor stau, tot viteză de aproximativ 20mbs am. Plus că n-ar strica dacă v-ați încadra corect și ați încetini din timp când vă apropiați de o intersecție unde trebuie să cedați trecerea.

În dimineața asta am prins o floricică de la Orange, în Megane-ul dă servici. Nasul în telefon, ce contează că mașinile din față se mișcă. Nici la al doilea claxon nu s-a prins că, în calitate de reprezentant al unui operator de telefonie, poate ar fi bine să o lase mai moale cu soșăl midia la volan. Cireașa a fost la ieșirea din pasajul Obor, când a tras dreapta de volan, peste linia continuă și s-a certat cu șoferul care a claxonat-o. Nu-i nimic, s-a băgat înapoi pe bandă și a luat fața următorului șofer de pe breteaua care vine de pe Colentina.

Dacă cineva de la Orange ajunge pe aici, poate vreți să aflați numărul. Îi aștept și pe cei de la Vodafone să mă încânte în trafic.

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

3 replies on “Să vă ferească sfântu’ de șoferii de telecom”

VW Golf de la Vodafone, saptamana trecuta la Perla, face stanga sa intre pe Stefan cel Mare fiind incadrat pe banda de dreapta de pe Calea Dorobantilor, vreo doi il evita la limita claxonand si probabil injurand. Ulterior se agita pe langa mine sa ii fac loc, ca are “prioritate de telecom”, de parca as fi avut unde sa ma duc in traficul ala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.