Romanii scot capul in industria muzicii electronice internationale


Trance-ul nu e un gen digerabil de toată lumea, noroc însă cu Armin van Buuren și “In and Out of Love”. Ce mi-aș fi dorit la momentul respectiv este să văd cohorta de producători români cum invadează emisiunile radio de profil. Așteptarea a durat ceva mai mult timp, cel mai activ nume în momentul de față fiind Snatt & Vix. După ce au lansat “Cold Shower”, folosind vocea Alexandrei Bădoi (care, culmea, prezintă meteo pe la Antena3), cei doi și-au intensificat prezența în show-urile de radio și au căpătat notorietate.

Cel mai recent single al lor este cu solista Zara Taylor, cea care acum câțiva ani era prin topuri alături de Sunlounger, cu piesa “Lost”. Piesa se numește “No Angel”, sună bine, însă lead-ul îmi aduce aminte de o altă piesă.

Iar piesa de care îmi aduce aminte e asta. Nu îi acuz de plagiat, știu cât de greu este să concepi o linie originală și care chiar să prindă. În orice caz este un pas înainte pentru băieți, după ce la sfârșitul anului trecut “Serenity Rush” a fost inclus in Trance 100 Best Of 2011 (Armada).

PS: Devin specialist în feșăn. Doar o cheamă Zara, cu nume de familie Taylor.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.