Categories
Auto Tech

Roidmi 3S este un modulator FM aproape perfect

În roadtrip-ul din Austria am folosit un Roidmi 3S pentru a reda muzica din telefon pe radio cd-ul mașinii. Cum Nissanul în cauză avea conexiune Bluetooth doar cu profil de apel și nu avea intrare auxiliară, modulatorul FM a fost singura opțiune. Chestiile bune:

Design

Dacă vă uitați la modulatoarele de pe piață, produsele sunt absolut hidoase. Chiar și alea care imită schimbătorul de beemveu. Butoane aiurea, display-uri de tot râsul și durabilitate limitată.

Roidmi 3S arată ca un încărcător auto normal, cu două port-uri USB. Chiar și aplicația de mobil e desenată simplu. Nu că o să petreceți prea mult timp pe acolo.

Calitatea sunetului

FM-ul de la noi n-are cum să egaleze calitatea dată de un fir. Odată ce te obișnuiești cu gândul ăsta o să-ți dai seama că Roidmi 3S scoate un sunet decent.

În București l-am lăsat pe frecvența din fabrică, 96.4, și n-am avut întreruperi. În roadtrip l-am lăsat pe 87.5, ca să nu schimb de multe ori frecvența.

Aplicația

Speaking of, numai prin aplicație puteți schimba frecvența. De asemenea, puteți schimba culoarea luminii port-urilor USB, în cazul în care țineți la uniformitate. Tot prin aplicație puteți face update de firmware.

Puterea de încărcare

Având în vedere că încărcătorul precedent abia ținea nivelul bateriei în timp ce rulam Waze, cei 2.4 Amperi pe ambele USB-uri sunt de aur!

Un iPhone 6S se încarcă repede. Rămâne de văzut cât de bun va fi modulatorul cu generațiile următoare.

Roidmi 3S

Chestiile nașpa

De departe cel mai nașpa este incapacitatea de a transmite apelurile pe sistemul audio al mașinii. Așa ești nevoit să dai pe speaker sau să respingi orice apel. Teoretic, chestii asta poate fi rezolvată prin update de firmware. Azi l-am instalat pe cel mai recent, tot n-au reparat situația.

Semnalele acustice îți vor aminti de fiecare dată când pornești mașina că ai cumpărat o chinezărie.

Au fost vreo trei episoade în care nu s-a conectat automat cu telefonul. S-a rezolvat rapid cu o reconectare.

Ar fi fost modulatorul FM perfect dacă ar fi preluat apelurile audio. Cine știe, poate pe viitor.

Îl găsiți la 110 lei.

roidmi 3s
Cu cât sunt mai puține cabluri prin mașină, cu atât mai bine.

One reply on “Roidmi 3S este un modulator FM aproape perfect”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.