Rezultatele comportamentului de tip “ba pe-a mă-tii”

Știți ce s-a întâmplat de ziua maghiarilor, nu? O fată a mers la școală cu o bentiță tricoloră și a fost “persecutată” de către majoritatea maghiară. S-a dat lumea cu fundul de pământ, spiritul naționalist a fost scos de la naftalină și Sabina a ajuns un nonsubiect. La fel cum se vorbește în articolul pe care l-am menționat prin link, sunt de părere că puștoaica a căutat scandal și l-a găsit din plin.

Dacă sunteți la curent cu știrea, fata s-a accesorizat cu steagul României ca răspuns la acțiunile maghiarilor de 1 decembrie. Adică fix un comportament de tip “ba pe-a mă-tii”. Lumea uită că nu așa îți dovedești caracterul superior, ci, mai rău, te cobori la nivelul unora pe care tu îi consideri inferiori. Așa dovedești că nu ești cu nimic mai bun decât ultrașii naționaliști maghiari, ci te bagi în aceeași ciorbă reîncălzită de atâtea ori în ultimii ani.

Cât despre Sabina? E o puștoaică ce se bucură de atenția presei, un fel de Ecaterina Teodoroiu scalată la vremurile de azi. Apropo, temă pentru elevii de a 9-a: aflați cine a fost Ecaterina Teodoroiu. Într-un an de zile subiectul va fi demult uitat, iar Sabina se va întoarce la temele ei. Rezultatele? Multă prostie. Citeam la un moment dat o carte din care aflam că e bine să eviți subiectele pe teme religioase și politice când discuți cu paranoici. 15.000 de oameni au dat un like paginii de susținere a fetei cu bentiță. Eu ce să înțeleg din numărul ăsta?

vacanta mare – unguru si ardeleanu la scoala

Asculta mai multe audio diverse


Comments

7 responses to “Rezultatele comportamentului de tip “ba pe-a mă-tii””

  1. Ca in loc sa cautam dialog si coabitare(daca Base si Ponta au putut, ei de ce nu?) continuam cu dobitocelile de tip Csibi Barna. Bine ca mi-au hackuit site-u si nu pot scrie despre asta si asa se invecheste si subiectul..

    1. Ti-e rusine sa contactezi hostingul?

  2. Am facut-o, backupul de acu 72 ore, schimbat parole etc. Dupa 1 ora era din nou spart. Evident ca nu si-au asumat mare lucru, desi inca 5 site-uri erau cazute la ei.

  3. Tara asta duce lipsa de oameni cu atitudine ca Sabina. Ce nu duce lipsa insa este de oameni fara personalitate care inghit magariile altora si mai si scriu articole de kkt.

    1. Daca tu crezi ca a veni cu insemnele tricolore la scoala fix de ziua maghiarimii inseamna “a lua atitudine”, inseamna ca esti ipocrit/a. Fix in ziua aia s-a trezit micuta sa abunde de nationalism. Mai devreme sau mai tarziu nu, Doamne fereste!

  4. Să înțelegi că sunt 150000 de paranoici de care trebuie să te ferești.

    1. Nici chiar asa, ai pus o cifra in plus :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.