Review M-Audio Fast Track C400

Published by Dan Pandrea on

Logitech MX Anywhere 2

Am pornit cu speranțe mari în testarea unei dintre cele mai noi interfețe audio pe care producătorul M-Audio a lansat-o recent: C400. Familia Fast Track C-Series cuprinde și varianta mai dezvoltată (pe numele ei C600), însă astăzi mă voi ocupa de versiunea cea mai accesibilă.

Dacă ne uităm pe descrierea succintă a produsului, vom vedea că M-Audio Fast Track C400 dispune de interfață audio USB,24bit/96kHz, 2 intrări de instrument, phantom power, 4 ieșiri balansate cu control pe volum, o ieșire pentru căști, S/PDIF I/O și MIDI I/O. Foarte bine dacă ești genul de persoană care caută cât mai multe caracteristici înghesuite într-un pachet mic și accesibil.

Însă pentru persoana care se află la început de drum în ceea ce privește producția și înregistrarea, C400 merită să își facă loc printre echipamentele de studio (chiar poate să fie printre primele lucruri pe care le achiziționați în vederea construirii unui studio personal).

Sunt câteva lucruri ce mi-au plăcut foarte mult la C400, primul dintre ele fiind simplitatea cu care se pot accesa toate funcțiile. Pe mine m-a marcat profund posibilitatea de a controla volumul foarte ușor cu ajutorul interfeței, nemaifiind nevoie să caut un mic knob sau, mai rău, să fac acest lucru din Windows.

Mai multe citiți pe blogul Pro AV Shop.

Categories: Muzica

2 Comments

Concurs Pro AV Shop : Dan Pandrea · February 8, 2012 at 19:00

[…] produse M-Audio (în afară de microfon), personal fiind mulțumit de ceea ce oferă producătorul (1 și […]

Era serviciilor gratuite - Music Oriented Blog : Music Oriented Blog · April 4, 2012 at 12:42

[…] Până acum era nevoie să cumperi un produs hardware (vezi clapele M-Audio Keystation 88es sau placa de sunet C400) sau să cumperi versiunea Live Intro, în valoare de €99. Despre utilitatea unui astfel de […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.