RCS-RDS este tras în jos de către echipele de teren

Mi-e greu să înțeleg logica RDS de a subcontracta echipe de mediocri. După episodul de acum 3 ani și jumătate, am constatat că oamenii care vin să-ți bage net în casă în continuare n-au habar de lumea pe care se află.

Ca să înțelegeți mai bine, oamenii au avut de legat 5 noduri și au plecat abia după o oră și jumătate. În tot acest timp, casa mi-a fost umplută de suavele plângeri ale instalatorului român. Ca să nu uit, echipa subcontractată de către RDS habar n-are ce e aia o priză RJ-45 și cum trebuie să legi un cablu UTP de ea. Așa că pur și simplu au scos cablul de net direct prin gaura de priză. “Faceți dumneavoastră dacă știți cum”.

Într-o oră și jumătate am stat să mă întreb cum de lucrează RDS-ul cu astfel de oameni. Apoi mi-am adus aminte că plătesc 39 de lei pe lună pentru 1000 de mega, în timp ce Telekomul îmi cerea 69 de lei pentru doar 30. Pe partea de mobil, avem abonamente la €2. Cam ce marjă să-ți iasă din abonamentele astea? Zău dacă n-aș plăti cel puțin dublu pentru viteza pe care am atins-o cu cablul băgat direct în laptop:

PS1: În continuare, instalatorul de la Telekom a fost cel mai bun om pe domeniul ăsta și pe care am avut șansa să-l văd la lucru. La cât de bine și de curat a mufat totul, îmi venea atunci să-l pun la masă și să-i dau o farfurie de ciorbă.

PS2: Da, Telekom are în continuare zone urbane (Obor) în care viteza maximă pe care o oferă e de 30mb/s (VDSL).


Comments

2 responses to “RCS-RDS este tras în jos de către echipele de teren”

  1. Mihai Avatar
    Mihai

    Eu am avut experiente placute si prompte si cu echipa RDS de pe zona mea. Cred ca e si o chestie de noroc?!

    1. Sau de ghinion, în cazul în care toate echipele slabe au fost desemnate pe zona Obor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.